Πολιτικη & Οικονομια

Ζουράρις: Συνεργασία και με Βελόπουλο και με τον... διάβολο για σχηματισμό κυβέρνησης

Δεν αποκλείει κανένα σενάριο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Κώστας Ζουράρις: Συνεργασία και με Βελόπουλο και με τον... διάβολο για σχηματισμό κυβέρνησης, δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις δεν αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με την Ελληνική Λύση © Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Εκλογές 2023 - Κώστας Ζουράρις: Συνεργασία και με Βελόπουλο και με τον... διάβολο για σχηματισμό κυβέρνησης, δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Ζουράρις δεν απέκλεισε την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Λύση, «ακόμα και με τον διάβολο», όπως είπε χαρακτηριστικά, βάσει προγραμματικής συμφωνίας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και απαντώντας στην ερώτηση ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ο Κώστας Ζουράρις απάντησε αρχικά και «και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επίσης τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης», ωστόσο πρόσθεεσε ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν ακόμα «και με τον διάβολο επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Μάλιστα έθεσε και το ρητορικό ερώτημα: «γιατί δεν συνεργάστηκε (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) με τους ΑΝΕΛ που ήταν εθνικό πατριωτικό;».

Τέλος, ερωτηθείς για τη βάση μιας συνεργασίας με την Ελληνική Λύση, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ