Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κ. Μητσοτάκης απαντά μέσω TikTok για τις ομιλίες του

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Ο Κ. Μητσοτάκης απαντά μέσω TikTok για τις ομιλίες του
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Απαντά μέσω TikTok σε ερώτηση για τις ομιλίες του και αν τον βοηθάει κάποιος να τις γράφει

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που γράφει τις ομιλίες του, απάντησε μέσω TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός διαχώρισε τις ομιλίες του σε συγκεκριμένες κατηγορίες και αναφέρθηκε σε αυτές, μέχρι τη στιγμή που το όχημα στο οποίο επέβαινε μπήκε σε ένα τούνελ.

«Υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες. Οι ομιλίες από στήθους, προφανώς δεν τις γράφει κανείς, αυτές προκύπτουν ανάλογα με το μέρος το οποίο βρίσκομαι, τα ιδιαίτερα θέματα τα οποία θέλω να αναδείξω και βέβαια οι μεγάλες οι ομιλίες, οι οποίες μπορεί να είναι προετοιμασμένες, όπου έχω έναν άνθρωπο που με βοηθάει να τις γράφω, αλλά ειδικά τις πολύ σημαντικές ομιλίες, ένα σημαντικό κομμάτι καταλήγω τελικά να το γράφω εγώ ο ίδιος. Ας πούμε ομιλίες σαν τη ΔΕΘ και το Κογκρέσο, είναι ομιλίες που τελικά τις γράφω ο ίδιος. Θέλω πάντα οι ομιλίες μου να αποτυπώνουν αυτά τα οποία πραγματικά πιστεύω και να έχουν την προσωπική μου πινελιά» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος διέκοψε το βίντεο όταν το όχημα στο οποίο βρισκόταν, μπήκε σε βίντεο. «Και τώρα μπήκαμε σε ένα τούνελ και δεν έχω ιδέα τι φαίνεται», συμπλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ