Πολιτικη & Οικονομια

Πολιτεύεται η Εύη Βατίδου: Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από το Ψυχικό

Θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύη Βατίδου: Κρατούμενη ως την Πέμπτη που θα απολογηθεί
Εύη Βατίδου: Κρατούμενη ως την Πέμπτη που θα απολογηθεί © Instagram/Evi Vatidou

Εκλογές 2023: Υποψήφια με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου θα είναι η Εύη Βατίδου - Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από καφετέρια στο Ψυχικό.

Την προεκλογική της εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου ξεκίνησε η Εύη Βατίδου.

Η πρώην Μις Ελλάς γνωστοποίησε εδώ και λίγες ημέρες τη συμμετοχή της στο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ΠΑΤΡΙΔΑ, ενώ με ένα βίντεο απευθύνθηκε στους χρήστες του Twitter αναφορικά με την υποψηφιότητά, ανακοινώνοντας πως θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

Μάλιστα, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία καθώς, όπως είπε, από την αποχή επωφελούνται τα μεγαλύτερα κόμματα.

Η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, επισκέφθηκε αρχικά το «Carpo» στο Ψυχικό.

Εκλογές 2023: Υποψήφια με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου θα είναι η Εύη Βατίδου - Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από καφετέρια στο Ψυχικό.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε και το Νέο Ηράκλειο στο οποίο όπως είπε «έχω μεγαλώσει, είναι το πατρικό μου, έχω πάει σχολείο» και ζήτησε από τους πρώην συμμαθητές της να την ψηφίσουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ