Πολιτικη & Οικονομια

Στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» 105.000 επιπλέον νοικοκυριά

Πώς θα ειδοποιηθούν οι νέοι ωφελούμενοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλιματιστικά κρεμασμένα σε τοίχο πολυκατοικίας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

«Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»: Ένταξη 105.000 επιπλέον νοικοκυριών στο πρόγραμμα

Στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή» εντάσσονται 105.000 επιπλέον νοικοκυριά από την υπάρχουσα λίστα επιλαχόντων, όπως ανακοίνωσε σήμερα (6.4) το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα συνολικά σε 541.000 δικαιούχους να αντικαταστήσουν τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους, με νέες, ενεργειακά αποδοτικότερες, αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από το 61,5% όσων έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν τα 287 εκατ. ευρώ. Όπως κάνει γνωστό το ΥΠΕΝ, οι νέοι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

«Αυξάνουμε για ακόμα μια φορά τον αριθμό των ωφελουμένων στο πρόγραμμα "Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή", πιστοί στη δέσμευσή μας για σταδιακή ένταξη του συνόλου των επιλαχόντων. Με αυτό τον τρόπο, ανταποκρινόμαστε στο τεράστιο ενδιαφέρον των πολιτών για τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό των νοικοκυριών και την εξοικονόμηση ενέργειας. Μαζί με τους πολίτες, που αποτελούν τη μεγάλη μας δύναμη, δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ