Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν γεμίζει το ψυγείο»: Το βίντεο με την επανεμφάνιση της Ρένας Δούρου

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δεν γεμίζει το ψυγείο»: Το βίντεο με την επανεμφάνιση της Ρένας Δούρου
© Dimitris Kapantais/ SOOC

Εκλογές 2023 - «Δεν γεμίζει το ψυγείο»: Το βίντεο με την επανεμφάνιση της Ρένας Δούρου

Με έναν διαφορετικό τρόπο θέλησε να δηλώσει θύμα της ακρίβειας η Ρένα Δούρου, δημιουργώντας προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Αφού ανοίγει το ψυγείο της και τοποθετεί ένα τάπερ στο ράφι, κοιτά την κάμερα και αρχίζει να μιλά για την ακρίβεια. «Κανενός μας και καμιάς μας το ψυγείο δεν γεμίζει με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού», λέει. Στη συνέχεια, διαβεβαιώνει ότι «η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι και το 2019 για να μη χρειαζόμαστε τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη».

Και το βίντεο της Ρένας Δούρου κλείνει με την υπενθύμιση ότι στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια βουλεύτρια στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το εντυπωσιακό είναι ότι το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο

Ένας από αυτούς που δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο της Ρένας Δούρου ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι η ⁦Ρένα Δούρου έκανε ένα τόσο λαϊκίστικο, κακόγουστο βίντεο, ούτε ότι με αναφέρει σε αυτό χωρίς καν να τολμήσει να πει το όνομά μου, αλλά ότι ενώ μιλά για "ψυγείο που δεν γεμίζει", το ψυγείο της είναι ασφυκτικά γεμάτο!», σχολίασε στο Twitter.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ