- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Μάικλ Δουκάκη στη Μασαχουσέτη
«Τιμή να γνωρίζω έναν κορυφαίο πολιτικό», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Κυριάκος Πιερρακάκης: Με τον Μάικλ Δουκάκη συναντήθηκε στις ΗΠΑ ο ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Εξήρε τη συνεισφορά του στην ελληνοαμερικανική κοινότητα.
Με τον Μάικλ Δουκάκη συναντήθηκε στο Μπρουκλάιν της Μασαχουσέτης ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Ο υπουργός δημοσίευσε κοινές αναμνηστικές φωτογραφίες τους στο Instagram και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη συνάντησή τους.
Αναλυτικά η κοινοποίηση του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Instagram:
«Είχα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συναντηθώ σήμερα στο Brookline της Μασαχουσέτης με τον Μάικλ Δουκάκη, έναν κορυφαίο πολιτικό - υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ το 1988 - και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό.
»Πρωτοπόρος της εποχής του, υπήρξε ο μακροβιότερος Κυβερνήτης της πολιτείας της Μασαχουσέτης κατά την περίοδο του οικονομικού της θαύματος και πρότυπο για την Ελληνοαμερικανική κοινότητα, καθώς προέβαλλε υπερήφανα την κουλτούρα της Ελλάδας, πατρίδας των γονιών του, στην πολυπολιτισμική Αμερικάνικη κοινωνία.
»Μιλήσαμε για την εντυπωσιακή στροφή της Ελλάδας έπειτα από μια δεκαετή κρίση σε μια πορεία ανάκαμψης, σταθερότητας και ευημερίας κατά τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια.
»Τη στιγμή όπου όλα τα κράτη αντιμετωπίζουν μια σειρά από γεωπολιτικές, οικονομικές και τεχνολογικές προκλήσεις, μια συζήτηση με τον Μάικλ Δουκάκη είναι άκρως διδακτική.
»Το θετικό και αποφασιστικό πνεύμα πολιτικών όπως ο Μάικλ Δουκάκης μας εμπνέουν να παραμένουμε πιστοί στις δυνάμεις μας και στην επίτευξη του οράματός μας για μια Ελλάδα σε συνεχή πορεία ανόδου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.