Πολιτικη & Οικονομια

Σκληρή ανάρτηση Φλωρίδη: Συγκρίνει δήλωση Τσίπρα μετά την καταδίκη Παππά με παλαιότερη δήλωση Κουφοντίνα

Ίδιες λέξεις, ίδιες φράσεις, ίδιο νόημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Γιώργος Φλωρίδης - Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την καταδίκη Νίκου Παππά και η σύγκριση με παλαιότερη δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη Δικαιοσύνη

Τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά την καταδίκη του Νίκου Παππά από το ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες σχολιάζει ο Γιώργος Φλωρίδης.

Στην ανάρτησή του στα social media συγκρίνει τη δήλωση Τσίπρα με παλαιότερη που είχε κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, επισημαίνοντας με νόημα: «Ίδιες λέξεις, ίδιες φράσεις, ίδιο νόημα». Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση Φλωρίδη:

”Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στη διαχείριση της Δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω”.

Δήλωση του κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα στις 14/3/2021, όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υποχώρησε στον εκβιασμό που επιχείρησε.

"Ο κ. Μητσοτάκης, πιστός στην οικογενειακή του παράδοση, φρόντισε να αξιοποιήσει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να στήσει Ειδικά Δικαστήρια για τους πολιτικούς του αντιπάλους".

Δήλωση Α. Τσίπρα στις 24/2/2023, μετά την αμετάκλητη και ομόφωνη καταδίκη του πλέον έμπιστου συνεργάτη/Υπουργού του Ν. Παππά, από τον Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο της χώρας, δηλαδή από τους φυσικούς του Δικαστές.

Ίδιες λέξεις, ίδιες φράσεις, ίδιο νόημα… Είπατε κάτι;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ