Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αλέξης Πατέλης ζητά τη διαγραφή Αρβανίτη μετά την αναφορά του στον πρωθυπουργό και τους «γκέι»

Tι δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, σχολίασε την παραίτηση Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, σχολίασε την παραίτηση Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Πατέλης: Ζήτησε διαγραφή Αρβανίτη μετά την αναφορά του στον πρωθυπουργό και τους «γκέι» - Tι δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη ζήτησε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης με αφορμή τους ακραίους χαρακτηρισμούς του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και την εμπλοκή ακόμα και της κοινότητας των ομοφυλόφιλων, σε μια από τις φράσεις που χρησιμοποιήσε, στη διάρκεια ομιλίας του στην Κεφαλονιά.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, ακούγεται ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να λέει, επιτιθέμενος στον πρωθυπουργό πως «αυτός (ο Μητσοτάκης) είναι τυχοδιώκτης, απατεώντας, πολιτικός απατεώνας και κάτι παραπάνω. Μπορεί σήμερα να το παίζει φιλελεύθερος, να είναι μαζί με τους γκέι και αύριο να είναι να σκοτώσει τους γκέι».

«Το κομματικό μίσος τροφοδοτεί την βία. Κάθε άνθρωπος σε θέση ευθύνης πρέπει να προάγει τον αλληλοσεβασμό. Ως μέλος μιας κοινότητας που έχει υποστεί διαχρονικά ρητορική μίσους, ζητώ την διαγραφή του» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Πατέλη για τις φράσεις του Κώστα Αρβανίτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ