Πολιτικη & Οικονομια

Σήμερα στις 12:30 η πρώτη «θεματική» συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οικονομία, ανάπτυξη και αγορά εργασίας στην ατζέντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα η θεματική συνέντευξη Τύπου στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης - Αντικείμενα η οικονομία, η ανάπτυξη και η αγορά εργασίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί σήμερα Δευτέρα στις 12:30 θεματική συνέντευξη Τύπου στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, με αντικείμενο οικονομία, ανάπτυξη και αγορά εργασίας.

Μία οικονομία, αρχικά, που σαφώς είναι σε καλύτερη μοίρα σύμφωνα με την κυβέρνηση, κάτι που δημιουργεί μεγαλύτερο δημοσιονομικό χώρο για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών. Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα γνωρίζοντας πως η ακρίβεια είναι αυτή που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα. Στόχος είναι, λοιπόν, να καταλάβουν οι πολίτες που η έξοδος από το αδιέξοδο είναι πολύ κοντά.

Ακόμη, θα αναφερθεί σε μια σειρά μέτρων που μπαίνουν σε εφαρμογή, όπως η αύξηση κατά 7.75% των συντάξεων και το Market Pass και θα μιλήσει εκ νέου για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Θα τονίσει ξανά, δε, πως το στοίχημα της πρώτης τετραετίας ήταν οι χαμηλότεροι φόροι, άρα το στοίχημα της επόμενης τετραετίας θα είναι οι καλύτεροι μισθοί.

Σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός αυτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση έχουν μπει σε λογική αποδείξεων κατά των επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου προτάσσει θέματα διαφάνειας αλλά και μετανάστευσης με τη Νέα Δημοκρατία να σκοπεύει να κρατήσει ψηλά το θέμα «Καλογρίτσας» στην πολιτική συζήτηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ