Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ channel και σακούλες με χρήματα: Για πόσο θα κρύβεται ο κ. Τσίπρας;

Για αφωνία μετά τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τις καταγγελίες για σακούλες με χρήματα στην Κουμουνδούρου και για το ΣΥΡΙΖΑ channel.
H Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο © Eurokinissi

Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τις καταγγελίες για σακούλες με χρήματα στην Κουμουνδούρου και για το ΣΥΡΙΖΑ channel

Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τις καταγγελίες για σακούλες με χρήματα στην Κουμουνδούρου και για το ΣΥΡΙΖΑ channel.

Για αφωνία του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με όσα καταγγέλλονται στο Ειδικό Δικαστήριο μιλά η ΝΔ σε νέα ανακοίνωσή της και σημειώνει ότι θα συνεχίσει να ζητά απαντήσεις «όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει».

Η νέα ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται! Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του.

Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»!

Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως!  

Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Για πόσο θα κρύβεται ο κ.Τσίπρας;

Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του;

Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει».

Ειδικό Δικαστήριο: Το sms του Νίκου Παππά προς Χρ. Καλογρίτσα που αναφέρεται σε φιλικούς επιχειρηματίες

Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, με το οποίο ο Νίκος Παππάς φέρεται να ενημερώνει τον Χρήστο Καλογρίτσα, καταγράφοντας ποσοστά επιχειρηματιών για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού μετά το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών, κατέθεσε την Τετάρτη για πρώτη φορά στο Ειδικό Δικαστήριο η υπεράσπιση του επιχειρηματία.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου sms, σύμφωνα με όσα είπε η υπεράσπιση του κ. Καλογρίτσα, αποδεικνύει τη σύμπραξη του πρώην υπουργού Επικρατείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον δικαζόμενο επιχειρηματία, αλλά και τις σχέσεις του με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου. Είναι ένα καινούργιο sms που εστάλη στις 15/9/2016. Σε αυτό το sms αναφέρεται το όνομα του Αρτέμη Αρτεμίου, με την κωδική ονομασία Α2, του ανθρώπου στον οποίο αναφέρθηκε η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή. Το sms αυτό είναι σημαντικό στοιχείο και προέρχεται από τον Νίκο Παππά.

Τι αναφέρει το ηλεκτρονικό μήνυμα

«“Ιβάν 35, Καλογρίτσας 35, Α2 16, Κουρής 10, Μάρης 4. Α2 αυτός που θα δεις 12.30. Α2 και Καλογρίτσας είναι αδιαίρετο προφανώς” αναγράφει το sms προς τον κ. Καλογρίτσα», ανέφερε ο Άγγελος Καραχάλιος, συνήγορος του επιχειρηματία, και συμπλήρωσε: «Δύο ημέρες μετά τη συνάντηση Φουρλεμάδη με τον Καλογρίτσα έχουμε κάνει προσπάθεια να βρεθεί άλλη λύση για να κατατεθεί η πρώτη δόση. Αυτό το sms ενισχύει τη θέση μας ότι υπήρχε στενή συνεργασία Παππά και Καλογρίτσα και δείχνει ευθεία σύμπραξη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ