Πολιτικη & Οικονομια

Έκρηξη της Φωτεινής Πιπιλή στη Βουλή: Τι προκάλεσε το επεισόδιο και η αντίδραση Τσίπρα

Τι λένε πηγές της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι πυροδότησε την έκρηξη της Φωτεινής Πιπιλή
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI)

Επεισόδιο στη Βουλή με τη Φωτεινή Πιπιλή

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, σηκώθηκε από το έδρανό της και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Το περιστατικό που καταγράφηκε και από την κάμερα του καναλιού της Βουλής διήρκησε μερικά λεπτά, ενώ εκτός από την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναγκάστηκε να σηκωθεί και να πλησιάσει τη βουλευτή για να την απομακρύνει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα οποία είχε κατευθυνθεί. 

Μόλις ο κ. Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα αναφέρθηκε επί του περιστατικού.  «Η κα. Πιπιλή μου είναι συμπαθέστατη, αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί (σσ. αυτή η συμπεριφορά). Βουλευτής δεν πρέπει να ζητά τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων». ανέφερε ο κ. Τσίπρας. 

Τι πυροδότησε την έκρηξη της Φωτεινής Πιπιλή -Η χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, για το περιστατικό ευθύνεται ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, ο οποίος έκανε μια χειρονομία με την οποία υπονοούσε ότι η Φ. Πιπιλή έχει καταναλώσει αλκοόλ. Η βουλευτής της ΝΔ «απασφάλισε» και κινήθηκε προς το μέρος του, διαμαρτυρόμενη.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Αβραμάκης υποστηρίζει πως με τη χειρονομία του εννοούσε «πήγαινε να πιεις έναν καφέ, να ηρεμήσεις» και αυτή πιθανότατα το παρεξήγησε.

5751467-min
5751472-min
5751477-min

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ