Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο τη Δευτέρα στο Ουίνδσορ

Στο Λονδίνο το διήμερο 28-29 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντησή του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο κάστρο του Ουίνδσορ - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο Λονδίνο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας με τον Βρετανό μονάρχη, Κάρολο © Eurokinissi/Δημήτρης Παπαμήτσος/Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντησή του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο κάστρο του Ουίνδσορ - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο Λονδίνο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας με τον βασιλιά Κάρολο Γστο κάστρο του Ουίνδσορ.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Λονδίνο το διήμερο 28 – 29 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα, Κυριακή, στις 19.45 (ώρα Ελλάδος), ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση με μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο.

Το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που οργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley και θα έχει συναντήσεις με επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

Στις 19.00 (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη θα γίνουν δεκτοί από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στις 21.30 (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Kevin Featherstone.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ