Πολιτικη & Οικονομια

Κυβερνοασφάλεια, απειλές και προστασία: Στις 5 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ

Μια συζήτηση που αναλύει τις παραμέτρους μιας κρίσιμης εποχής για το μέλλον της ιδιωτικότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Εκδήλωση για την Κυβερνοασφάλεια τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου - Τα θέματα συζήτησης και το πάνελ των ομιλητών.
Τα δεδομένα γύρω από την κυβερνοασφάλεια στην Ελλάδα και τον κόσμο θα αναλυθούν στην εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ, στις 5 Δεκεμβρίου © Unsplash

ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Εκδήλωση για την Κυβερνοασφάλεια τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου - Τα θέματα συζήτησης και το πάνελ των ομιλητών.

Κυβερνοασφάλεια, απειλές και προστασία: Αυτό είναι το αντικείμενο της νέας εκδήλωσης που οργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου.

Εθνική ασφάλεια, ασφάλεια οργανισμών και επιχειρήσεων, ασφάλεια της ιδιωτικότητας των υπολογιστών και των κινητών μας, είναι ορισμένα από τα ζητήματα που θα αναλυθούν στην εκδήλωση.

Αναλυτικά το κείμενο της πρόσκλησης:

Το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 - 20:00 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στην οδό Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας (Πλατεία Παύλου Μελά), Αθήνα (στάση μετρό Ευαγγελισμός) με θέμα: 

ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ

Απειλές και προστασία

Εθνική ασφάλεια, Ασφάλεια Οργανισμών και Επιχειρήσεων , Ασφάλεια της ιδιωτικότητας και των υπολογιστών μας – κινητών.

ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Εκδήλωση για την Κυβερνοασφάλεια τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου - Τα θέματα συζήτησης και το πάνελ των ομιλητών.

Ομιλητές:

Δημήτρης Γκρίτζαλης, Καθηγητής Κυβερνοασφάλειας & Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ασφάλεια & Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων - Τμήμα Πληροφορικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δημήτρης Κυριαζάνος, Εντεταλμένος Ερευνητής, Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος»

Σπυρίδων Παπαγεωργίου, Πλοίαρχος (Μ) ΠΝ - Διευθυντής Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας ΓΕΕΘΑ, Διευθυντής CSIRT (Computer Security Incident Response Team)

Γεώργιος Πατσής, Διευθύνων Σύμβουλος, Συνιδρυτής, OBRELA Security Industries Μέλος του CREST EU Council

Η συζήτηση θα μεταδοθεί live μέσω του Facebook (toDIKTIO) και του καναλιού στο YOUTUBE (TO DIKTIO).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ