Πολιτικη & Οικονομια

Στη ΜΕΘ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με λοίμωξη από κορωνοϊό

Βρέθηκε θετικός κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη ΜΕΘ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με λοίμωξη από κορωνοϊό
Νίκος Κωνσταντόπουλος © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης από κορωνοϊό

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με λοίμωξη από κορωνοϊό νοσηλεύεται ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση «στη ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από Κορωνοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

»Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

»Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή», επισημαίνεται σχετικά.

Νίκος Κωνσταντόπουλος - Κορωνοϊός: Θετικός πριν από επέμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια τυπικού προεγχειρητικού ελέγχου, ενώ είχε δρομολογηθεί χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα μετά την επίσκεψή του σε γιατρό της Χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου που νοσηλεύεται.

Η λοίμωξη covid εκδηλώθηκε με επιθετικό τρόπο στον οργανισμό του, με την ηλικία του (80 χρόνων) και την επιβαρυμένη υγεία του να διευκολύνουν την επέλαση του κορωνοϊού και να χρειάζεται νοσηλεία στη ΜΕΘ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ