Πολιτικη & Οικονομια

Και άλλα 6 ονόματα στη λίστα των παρακολουθήσεων

Περίεργο ε;

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Και άλλα 6 ονόματα στη λίστα των παρακολουθήσεων
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει την ονοματολογία στην υπόθεση παρακολουθήσεων και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις που έγιναν κατ’ εντολή του δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη με τη χρήση του παράνομου λογισμικού Predator το οποίο έχει προμηθευτεί κάθε εργαζόμενος στο Μαξίμου (με τις πληροφορίες να θέλουν το λογισμικό να έχει πληρωθεί για έναν υπολογιστή και στους υπόλοιπους να έχει μπει σπασμένο αφού, όπως όλοι οι νεοφιλελεύθεροι, ο πρωθυπουργός είναι και τσιγγούνης). Στη λίστα με τα ονόματα που δημοσίευσε χτες γνωστή μαχητική-αποκαλυπτική-ανεξάρτητη-αδέσμευτη εφημερίδα έρχονται να προστεθούν και νέα, τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου και τις 377 πηγές μου που κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει. Και να τις διαψεύσει βέβαια κάποιος δεν με νοιάζει γιατί εγω τη δουλειά μου, δηλαδή την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών στην προσπάθεια να απαλλαγεί ο τόπος από την επάρατο δεξιά, την έχω κάνει. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ευάγγελος Αντώναρος – Ο σπουδαίος και μαχητικός Έλληνας πολιτικός είναι μια διαρκής απειλή για το καθεστώς Μητσοτάκη. Τα πύρινα τουίτ αλλά και οι συνεχείς αποκαλύψεις των σατανικών σχεδίων του Μαξίμου (ο δαιμόνιος Ευάγγελος έχει ήδη αποκαλύψει 24 κρίσιμες ημερομηνίες, 15 από τις οποίες είναι ημερομηνίες εκλογών) έκαναν την παρακολούθησή του αναγκαία ιδιαιτέρως μετά τη συνάντησή του με τον Άρη τον Σπηλιωτόπουλο στην Πάτμο η οποία σκόρπισε πανικό στο Μαξίμου. «Πρέπει οπωσδήποτε να μάθω πότε θα προκηρύξω εκλογές κι αυτό το ξέρει μόνο ο Αντώναρος» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σε στενό συνεργάτη του. 

Κώστας Καραμανλής – Αντί να ενημερώνεται από τις κριτικές στη Google ή τις λίστες διαφόρων σχετικών σάιτ, το Μαξίμου παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο τον Β’ τον Καλοφαγά προκειμένου να γνωρίζει ποιες ταβέρνες και εστιατόρια αξίζουν με σκοπό να παρουσιάζεται ο σατανικός Μητσοτάκης ως μπον βιβέρ και να εντυπωσιάζει τους ξένους καλεσμένους του.  

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Παρακολουθώντας τον Έλληνα Ηθοποιό/Σκηνοθέτη/Σεναριογράφο ο πρωθυπουργός γνωρίζει εκ των προτέρων την εξέλιξη των σειρών του. Στη συνέχεια κάνει φιγούρα «μαντεύοντας» τη συνέχεια της σειράς ή πλουτίζει στοιχηματίζοντας για την εξέλιξη με ανυποψιάστους «φίλους» του (σε εισαγωγικά γιατί, ως γνωστόν, ο Έλληνας Τσαουσέσκου δεν έχει κανένα φίλο).      

Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Ο γνωστός για τα φιλολυμπιακά του αισθήματα Μητσοτάκης δεν μπορούσε να αφήσει έξω από τις παρακολουθήσεις τον προπονητή του αιώνιου αντιπάλου Παναθηναϊκού, ιδιαιτέρως σε μια χρονιά στην οποία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τόσους βαθμούς μπροστά από την αγαπημένη του ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην παρακολούθηση Γιοβάνοβιτς ο αυταρχικός νεοφιλελεύθερος δεν περιορίζεται να ακούει αλλά κάθε τόσο παρεμβαίνει στις συνομιλίες τραγουδώντας το «ήρθε μια γρια απ’ την πόλη κι έφερε το χάσει-χάσει παναγίτσα μου να χάσει».

Άκης Πετρετζίκης – Η διαβολική Μαρέβα εδώ και καιρό προσπαθεί ανεπιτυχώς να φτιάξει την κολοκυθόσουπα με τυρί κρέμα κι επειδή υποψιάζεται ότι ο γνωστός μάγειρας έχει κάποια μυστικά που δεν μοιράζεται στις συνταγές που δημοσιεύει, έβαλε τον σύζυγο της να παρακολουθεί τα τηλέφωνά του ελπίζοντας κάποια στιγμή να του ξεφύγει το μυστικό.

Σπύρος Μπιμπίλας – Ο ψυχοπομπός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτός που γνωρίζει ποιος καλλιτέχνης πέθανε ακόμα και πριν επέλθει το μοιραίο. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για κάθε πολιτικό να μπορεί να στείλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένα συλλυπητήριο μήνυμα ή να βγάλει μια συλλυπητήρια ανακοίνωση. Και μπράβο του.

ΥΓ – Αν απορείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ (και όσοι τον στηρίζουν) ξανακάνει σημαία ένα θέμα που δεν φαίνεται να συγκινεί τους συμπολίτες η απάντηση είναι μάλλον απλή. Η βρώμικη επιχείρηση να συνδεθεί η ΝΔ με την παιδοφιλία απέτυχε μετά τις αποκαλύψεις της συντροφικής εμπλοκής στην υπόθεση της 12 χρονης και το πολυ σοβαρό θέμα Πάτση (που φαίνεται να ενδιαφέρει πολλούς) εγκαταλείφθηκε καθώς στην επιτροπή Πόθεν Έσχες, που αντί για έλεγχο έκανε τα στραβά μάτια, συμμετείχε και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, αναγκαστικά, το ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιστρέφει στις παρακολουθήσεις όπου και πάλι κανείς μπορεί να παρατηρήσει κάτι ιδιαιτέρως περίεργο (ή όχι και τόσο): κανένα πρωτοσέλιδο καμίας αντιπολιτευτικής εφημερίδας και κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδίδει (ούτε ως πιθανότητα βρε αδερφέ) τις καταγγελόμενες παρακολουθήσεις σε επιχειρηματίες. Παρότι οι μεγαλοπαράγοντες του τόπου έχουν και τα χρήματα να αγοράσουν κάποιο παράνομο λογισμικό παρακολούθησης και το κίνητρο να παρακολουθούν πολιτικούς, δημοσιογράφους και αντίπαλους επιχειρηματίες, παραμένουν υπεράνω υποψίας για τους κατά τα άλλα φιλύποπτους συντρόφους. Περίεργο ε;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ