- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για ληξιπρόθεσμα σε Δημόσιο και Ταμεία
«Το ελάχιστο προκειμένου να χαλαρώσει αυτή η θηλιά»
Η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση νόμου για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να τονίζει πως αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, «προκειμένου να χαλαρώσει αυτή η θηλιά».
«Η πρότασή νόμου που καταθέσαμε σήμερα, προβλέπει άμεσα και ρεαλιστικά μέτρα που ρυθμίζουν τις φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες, αναστέλλουν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, επιλύουν εξωδικαστικά τις φορολογικές διαφορές και προστατεύουν τους μικροοφειλέτες από τις τράπεζες» είπε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ζήτησε εκ νέου εκλογές. «Στις κάλπες στις οποίες ο λαός μας θα επιλέξει ή το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ή το μνημονιακό καθεστώς», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε πως έχει ήδη ολοκληρωθεί η νομοπαρασκευή του προγράμματος που ο ίδιος ανακοίνωσε στη ΔΕΘ, και στο πλαίσιο αυτό κατατέθηκε σήμερα η πρόταση νόμου, ενώ αύριο θα κατατεθεί άλλη πρόταση νόμου για την επαναφορά των εργασιακών ρυθμίσεων και του κατώτατου μισθού. Σημείωσε ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη Βουλή των Ελλήνων τη δυνατότητα να τοποθετηθεί πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης των μικρών επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, ενώ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, είπε πως έχει τη δυνατότητα να αποδείξει αν η βούλησή της είναι να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης ή να παγιώσει το καθεστώς του μνημονίου.
«Ιδού η Ρόδος» ανέφερε χαρακτηριστικά και επέκρινε έντονα τον Πρωθυπουργό αλλά και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τη στάση τους στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα: «Ας αφήσουν κατά μέρους οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος το θέατρο της δήθεν διαπραγμάτευσης με την τρόικα. Ούτως ή άλλως ο δραματικός ρόλος δεν τους ταιριάζει, τους εκθέτει. Η παράσταση θυμίζει πια περισσότερο κωμωδία παρά δράμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Κανένα θέμα προσχώρησης ή μετακίνησης προς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.