Πολιτικη & Οικονομια

Ραχήλ Μακρή: «Είμαι τέντι γκέλ. Κουρέψτε με» (εικόνα)

Η «απείθαρχη» και τα παντελόνια του Κάμμενου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77486-156103.jpg

Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί κλυδωνισμοί στους ΑΝΕΛ. Αφορμή φαίνεται να είναι και το δημοσίευμα του Βήματος και συγκεκριμένα η αναφορά της στήλης «Βηματοδότης» ότι «όταν η Ραχήλ Μακρή πληροφορήθηκε για την παραπομπή της στο Πειθαρχικό για ανάρμοστη συμπεριφορά τού έστειλε (σ.σ. στον Καμμένο) το εξής SMS: “Αν φοράς παντελόνια διέγραψέ με. Μην κάνεις τον Πόντιο Πιλάτο με… επιτροπούλες”».

Για την αναφορά ο Καμμένος έκανε αγωγή στο ΔΟΛ για 5 εκ. ευρώ, ενώ για τη Μακρή δήλωσε σε εκπομπή ότι «είναι μία πολύ καλή βουλευτής, η οποία υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα “κόκκινα δάνεια”, παρασύρθηκε σε ένα διάλογο ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του Facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς».

H απάντηση της Μακρή ήρθε μέσω Facebook και ήταν η εξής: «Είμαι τέντι γκέλ (σ.σ. προφανώς εννοεί γκερλ). Κουρέψτε με» και συνοδεύεται από τη σχετική φωτογραφία:

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ