Πολιτικη & Οικονομια

Η Ραχήλ Μακρή στο Πειθαρχικό των ΑΝΕΛ

Ανάρτησε σχόλιο στο facebook για «ερωμένες αεροσυνοδών, όρκες και γυμνοσάλιαγκες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77384-155877.jpg

Στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος παρέπεμψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή, εξαιτίας των χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε σε σχόλιό της στο facebook αναφερόμενη σε στελέχη του κομμάτος.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, ο κ. Καμμένος όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, συνεχάρη την κ. Στεφανάκη γράφοντας στο Twitter: «Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει».

Η κ.Ραχήλ Μακρή, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο για μια μικροεπέμβαση, έκανε την εξής ανάρτηση στο facebook:

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ