Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου σε γεύμα εργασίας στη Νέα Υόρκη

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τετ α τετ των δύο ανδρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στη Νέα Υόρκη
Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στη Νέα Υόρκη © Twitter

Συνάντηση είχε ο Νίκος Δένδιας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο πλαίσιο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο υπουργοί παραβρέθηκαν στο γεύμα εργασίας για τους υπουργούς Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP), που διοργάνωσε η Ποντγκόριτσα, μετά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο.

Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανήρτησε φωτογραφία στο Twitter, όπου εμφανίζεται δίπλα στον Έλληνα υπουργό. Σε σχετική ανάρτηση προχώρησε και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Παλάου. Στο επίκεντρο της συνάντησης του Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του του Παλάου, Γκουστάβ Αϊτάρο βρέθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και η συνεργασία των δύο χωρών για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ