Πολιτικη & Οικονομια

Σε μηνυτήρια αναφορά κατά της «Αυγής» θα προχωρήσει ο Τσαβδαρίδης καταγγέλλοντας fake news

Τι δήλωσε ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης
© EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένσταση κατέθεσε στην Εξεταστική της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης. H αξιωματική αντιπολίτευση παραδέχθηκε το ψευδές του δημοσιεύματος.

Ένσταση κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή ο εισηγητής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, για δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», η οποία τον κατήγγειλε ψευδώς για κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της ΕΥΠ.

Οι συμμετέχοντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή παραδέχθηκαν το ψευδές του δημοσιεύματος ως προς την κατάθεση του δήθεν πλαστού εγγράφου και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου εκ μέρους του κ. Τσαβδαρίδη.

«Ο βουλευτής που ουδέποτε κατέθεσε (πολύ περισσότερο αλλοίωσε) κάποιο έγγραφο, απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση, με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναδιπλώνονται και να δηλώνουν ευθαρσώς ότι πράγματι ο εισηγητής της ΝΔ ουδέποτε κατέθεσε ή επέδειξε στην επιτροπή οποιοδήποτε έγγραφο, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Χρήστος Ράμμος» αναφέρει το παρατηρητήριο fake news της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εισηγητής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά και θα αναζητήσει εκείνον που έκανε ψευδή διαρροή για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψης του.

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής διέψευσε με δήλωσή του το εν λόγω δημοσίευμα.

«Με αφορμή το επαίσχυντο δημοσίευμα της εφημερίδας "Αυγή" που με κατηγορεί δήθεν ότι κατέθεσα στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ, το οποίο ήταν παραποιημένο, έχω να δηλώσω ότι η μόνη παραποίηση, και μάλιστα χυδαία και ελεεινή, είναι αυτή που δημοσίευσε η συγκεκριμένη εφημερίδα - ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία αναπαρήχθη από τον φιλικό σε αυτόν Τύπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ