Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για αναρτήσεις Πολάκη-Καϊδατζή: «Ξεκίνησαν την εξειδίκευση της στρατηγικής Τσίπρα για τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας»

Η ανακοίνωση της ΝΔ και οι αναρτήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία - ΝΔ
Νέα Δημοκρατία - ΝΔ © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΝΔ: Η ανακοίνωση του κόμματος για την ανάρτηση Παύλου Πολάκη και Ακρίτα Καϊδατζή για την ΕΥΠ.

Την ανάρτηση του πανεπιστημιακού Ακρίτα Καϊδατζή για την ΕΥΠ, την οποία «προσυπογράφει» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Στην εν λόγω ανάρτηση στο Twitter, ο κ. Καϊδατζής έγραφε μεταξύ άλλων: «η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει την ΕΥΠ και να ιδρύσει νέα υπηρεσία πληροφοριών. Και αφού μαζί καταργηθούν όλες οι οργανικές θέσεις της, οι υπάλληλοί της δεν θα προστατεύονται από τη μονιμότητα και θα μπορούν ν'απολυθούν». 

 «Στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν ήδη την “εξειδίκευση”  της στρατηγικής που ξεδίπλωσε ο κ.Τσίπρας στο άρθρο του στην ΕφΣυν με τίτλο: Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, επισυνάπτοντας παράλληλα αναρτήσεις των κ.κ. Πολάκη και Καϊδατζή. «Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ