Πολιτικη & Οικονομια

Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν τη διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»

Τι απάντησε ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Κωνσταντίνος Μπογδάνος © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία». Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση.

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία» ανακοίνωσαν οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Η λήξη της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του» επισημαίνεται στη σχετική δήλωσή τους.

Η ανακοίνωση για τη διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας...

Posted by Thanos Tzimeros on Wednesday, August 10, 2022

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Μέσω του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιχείρησε να απαντήσει για τη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία».

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» επεσήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Καμία στήριξη στην ”πασοκοποταμίσια” Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Αναφερόμενος δε στον Φάηλο Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως «το τελευταίο τετραήμερο έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ