Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γ. Γ. της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη

Πέταξαν τρικάκια, έγραψαν σύνθημα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύνθημα και τρικάκια στο σπίτι του Γιώργοιυ Μυλωνάκη μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα
Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Μυλωνάκη © Twitter / George Mylonakis

Γιώργος Μυλωνάκης: Επίθεση στο σπίτι του από μέλη του Ρουβίκωνα - Η ανάρτησή του, τα τρικάκια και το σύνθημα στον τοίχο

Επίθεση στο σπίτι του Γ.Γ της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη, πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας. Μέλη της συλλογικότητας έγραψαν σύνθημα στον τοίχο και πέταξαν τρικάκια.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Ρουβίκωνας αφορμή στάθηκε η «δίωξη των αγωνιστών Ν. Ποργιώτη και Γ. Καλαϊτζίδη με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της «φθοράς ιστορικού μνημείου» για την επίθεση που έκανε ο Ρουβίκωνας με μπογιές στη Βουλή, στις 21 Μάη».

«Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται», έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Μυλωνάκης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Μυλωνάκη

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γ. Μυλωνάκη, και καλεί όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο. «Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις μπογιές και τα τρικάκια τους», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Με αναρτήσεις τους στα social media και ανακοινώσεις καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μυλωνάκη ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ