Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στο δόγμα «όλα για την καρέκλα»

Με αφορμή τις εκλογές στον ΑΣΕΠ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο βήμα της Βουλής
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εκλογή προέδρου και μελών στον ΑΣΕΠ.

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή την εκλογή του προέδρου και των μελών του ΑΣΕΠ. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στο δόγμα “όλα για την καρέκλαˮ».

«Κατά την εκλογή προέδρου και μελών του ΑΣΕΠ, στις 25 Μαΐου 2021, ο ΣΥΡΙΖΑ με γραπτή δήλωσή του είχε κάνει λόγο για «πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ» και είχε καταγγείλει την κομματικοποίηση του. Σήμερα το ένα από τα μέλη που προτείνεται, υπηρετεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και ψηφίζουν θετικά, αφού τα βρήκαν με τη ΝΔ και “διορίζουνˮ 2 μέλη. Τελικά το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο σωστό μοίρασμα των “καρεκλώνˮ», αναφέρει αρχικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και καταλήγει:

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ψήφισε ως Πρόεδρο του ΑΣΕΠ τον επί ΣΥΡΙΖΑ Αντιπρόεδρο, διότι ως κόμμα συμπεριφέρεται θεσμικά, βάσει αρχών και όχι καιροσκοπικά και μικροκομματικά». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ