- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς δρομολογήσαμε την έξοδο από τα μνημόνια
Τι δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης
ΣΥΡΙΖΑ - Άλεξης Χαρίτσης: Η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018 δρομολόγησε και την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία.
Το «πράσινο φως» για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας το οποίο άναψε και επισήμως χθες το Eurogroup και τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.
«H τεράστια κρίση της ακρίβειας έχει διαμορφώσει ασφυκτικές συνθήκες στην κοινωνία, με πολλούς συμπολίτες μας να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές υποχρεώσεις τους» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στον ρ/στ «Στο Κόκκινο 105,5». «Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα, οι πολίτες εκφράζουν με κάθε ευκαιρία την οργή, το φόβο και την ανασφάλειά τους» συνέχισε ο ίδιος, σχολιάζοντας στις αντιδράσεις πολιτών που προκάλεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα. «Είναι δική μας ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να δώσουμε θετική, προοδευτική πολιτική διέξοδο στην κοινωνική δυσαρέσκεια και στα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη» πρόσθεσε.
«Η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018 δρομολόγησε και την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία» υπογράμμισε ο Αλ. Χαρίτσης, χαρακτηρίζοντας «αδιανόητη την προσπάθεια της κυβέρνησης να καρπωθεί την ιστορική επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». «Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι ανέλαβαν μια χώρα χρεοκοπημένη, όπου δεν μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, και παρέδωσαν μια χώρα έξω από τα μνημόνια, με το δημόσιο χρέος ρυθμισμένο και γεμάτα δημόσια ταμεία» συνέχισε. «Αν δεν υπήρχε το αποθεματικό των 37 δισ., σήμερα δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για οποιαδήποτε προοπτική οικονομικής ανάταξης».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.