- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Σπύρος Λυκούδης φεύγει από τη ΔΗΜΑΡ
Ζυμώσεις για τη συγκρότηση νέας πολιτικής κίνησης ή κόμματος
Το οριστικό του διαζύγιο με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως ο Σπύρος Λυκούδης σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Stanley της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λυκούδης και τα μέλη της μεταρρυθμιστικής τάσης έχουν αποφασίσει την οριστική έξοδο από τη ΔΗΜΑΡ και αναμένεται να συζητήσουν για το πώς θα γίνει η αποχώρηση αλλά και τα επόμενα βήματά τους. Ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο συνεννόησης προκειμένου να αποφευχθεί η επερχόμενη ρήξη, ωστόσο οι αποφάσεις του Φώτη Κουβέλη κατέστησαν το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών αγεφύρωτο. Ο κ. Λυκούδης και τα στελέχη που τον ακολουθούν (26 πρόσωπα στα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής) τάσσονται υπέρ της επανένωσης των δυνάμεων του κεντροαριστερού χώρου και θέλουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο real.gr το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασίσουν αν θα συγκροτήσουν πολιτική κίνηση ή κόμμα , καθώς ο Σπύρος Λυκούδης φέρεται να συζητά με στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Γιάννης Βούλγαρης και άλλα στελέχη των «58», ενώ αν προχωρήσουν σε κόμμα θεωρείται βέβαιον ότι θα τους ακολουθήσει και ο ανεξάρτητος βουλευτής που συμπορεύεται με το Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.