Πολιτικη & Οικονομια

Πάγκαλος: ΠΑΣΟΚ τέλος, πάμε γι΄ άλλα

Δεν πάει (ούτε) στην ομιλία Βενιζέλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75493-152255.jpg

«Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει. Πρέπει ν΄ αντικατασταθεί από κάτι άλλο».

Αυτό δήλωσε σήμερα Τρίτη ο πρώην υπουργός κ. Θόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος, μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάι».

Άλλα ενδιαφέροντα σημεία από τη συνέντευξή του:

· Δε θα πάω στη σημερινή ομιλία Βενιζέλου, γιατί δεν θέλω να διαιωνίζω τις προσπάθειες να σταθεί στα πόδια του το ΠΑΣΟΚ

· Υπάρχουν πολιτικάντηδες αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ της αισχίστης μορφής

· Είμαι υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση, αλλά δεν ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ

· Ο κ. Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός και έχει το δικαίωμα να κάνει κόμμα αν επιθυμεί. Αν ήμουν από τους συμβούλους του δεν θα τον συμβούλευα κάτι τέτοιο

· Αστειότητες και αθλιότητες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά Βενιζέλου στην εκδήλωση της Δευτέρας. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει σ΄ αυτή την χώρα να ακούμε την άλλη άποψη. Δε νομίζω να ήταν στημένο. Μακάρι να στημένο γιατί αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πέντε βλάκες. Αν δεν ήταν στημένο υπάρχουν 100 βλάκες

· Ο Κουβέλης μπήκε στην κυβέρνηση κι έφυγε από την κυβέρνηση, δεν δείχνει σοβαρότητα αυτό. Τώρα το μισό του κόμμα τον αμφισβητεί. Δεν υπάρχουν σ΄ ολόκληρη τη χώρα 100 άνθρωποι σοβαροί; Πρέπει να πάμε στον Κουβέλη; Ψάχνουμε τα ντουλάπια και το ψυγείο και τελικά βρίσκουμε ένα αβγό σφιχτό και το τρώμε γιατί δεν έχουμε τίποτ΄ άλλο να φάμε».

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ