- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τετ α τετ Θεοδωράκη – Χρυσοχοΐδη
Συζήτηση- ενημέρωση για διόδια, μετρό, το δίκτυο των τρένων κ.ά.
Η ατζέντα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων βρέθηκε, σχεδόν στο σύνολό της, στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του με τον Υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το Ποτάμι ζήτησε και είχε ενημέρωση για τις συμβάσεις των διοδίων, την επέκταση του μετρό στην Αττική αλλά και τις καθυστερήσεις σ´ εκείνο της Θεσσαλονίκης, τα συστήματα ελέγχου εισόδου στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πότε θα εγκατασταθούν, την αναμόρφωση και ανάπτυξη του δικτύου των τρένων, τα περιφερειακά αεροδρόμια, την πορεία των αδειοδοτήσεων των υδατοδρομίων, καθώς και ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών -από το αυτονόητο να έχει ίντερνετ όλη η Ελλάδα μέχρι τις υποδομές για δωρεάν wi-fi.
Εκτός από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό, Μιχάλη Παπαδόπουλο, στη συνάντηση πήραν μέρος οι Γενικοί Γραμματείς Δημοσίων ´Εργων, Στράτος Σιμόπουλος και Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος, οι Διευθυντές συγκοινωνιακών έργων, Διονύσης Μακρής και έργων παραχώρησης, Γιάννης Καρνέσης, η συνεργάτης του κ. Χρυσοχοΐδη σε θέματα δημοσίων έργων, Στεφανία Τρέζου και ο αναπληρωτής Διευθυντής του γραφείου του, Φώτης Νασιάκος.
Από την πλευρά του Ποταμιού στη συνάντηση πήραν μέρος ο Θανάσης Σκόκος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, ο Στέφανος Ψημένος από την Πανελλήνια Επιτροπή και η συνεργάτιδα του Σταύρου Θεοδωράκη, Μαρία Καρχιλάκη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα κρίσιμα θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι
Ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην τελετή αποφοίτησης του Αριστοτέλειου Κολλεγίου
Τι είπε για την κρατική επιχορήγηση και τα περιουσιακά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ
Ενισχύεται η ενεργειακή συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Ηνωμένων Πολιτειών
Η πρώην επίτροπος υποστήριξε ότι τέτοιες συζητήσεις αποδυναμώνουν πολιτικά το κόμμα
«Δεν έκανα ποτέ πίσω σε κρίσιμες στιγμές», τόνισε ο βουλευτής Χανίων
«Μειώνουμε τη γραφειοκρατία και ενισχύουμε τη διαφάνεια για τους ναυτικούς», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Οι βασικοί άξονες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της διεθνούς οικονομικής παρουσίας της χώρας
Η ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια
Η σύγκριση των δύο θεαμάτων, των δύο εποχών με τον ίδιο πρωταγωνιστή αναπόφευκτη
Παράλληλα καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει...
Κεντρικός πυλώνας του έργου αποτελεί το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με Νεοπλασματικές Ασθένειες
Το VBCI PHILOCTETES® στην έκθεση Eurosatory στο Παρίσι
«Το ποσό και το μείγμα των μέτρων στη ΔΕΘ συζητείται τώρα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών
Τα πληρώματα θα συνδράμουν στην απομάκρυνση θαλάσσιων ναρκών
Αιχμές κατά Νέας Δημοκρατίας για την επιδοματική πολιτική
Μητσοτάκης: «Αδικαιολόγητες υψηλές τιμές δεν θα γίνουν ανεκτές» - Real time 10.000 κωδικοί
Από την Τζοκόντα του Λεονάρντο στην πολιτική μυθολογία της μεταπολίτευσης
Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι
Τι να προσέξετε για να μην καθυστερήσει η πληρωμή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.