Πολιτικη & Οικονομια

Φ. Κουβέλης: «Δεν έχω δεχθεί πρόταση για την Προεδρία»

Αύριο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75248-151845.JPG

Δεν έχει δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Φώτης Κουβέλης, όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, που συνεδρίασαν από κοινού νωρίς το μεσημέρι για να εγκρίνουν τις Θέσεις και το χρονοδιάγραμμα για το συνέδριο του κόμματος που έχει εξαγγελθεί από τον Ιούλιο για τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για τις πολιτικές εξελίξεις και τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με κόμματα και κινήσεις για την κεντροαριστερά και την προοδευτική διακυβέρνηση, συζήτησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, εν όψει και της αυριανής σύγκλισης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επισημάνθηκε από την πλειοψηφία των μελών του οργάνου η ανάγκη να πραγματοποιηθεί, όπως έχει ήδη αποφασισθεί, το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ. Όσον δε αφορά στον ακριβή χρόνο διεξαγωγής του, αυτός θα προσδιοριστεί αύριο από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του κόμματος, Φ. Κουβέλης αναφέρθηκε αναλυτικά στις διεθνείς εξελίξεις και πώς αυτές επηρεάζουν τη χώρα μας και την κυβερνητική πολιτική.

Αναφερόμενος στο θέμα εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, επανέλαβε ότι αυτό θα πρέπει να κριθεί στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο, σε συνάρτηση με το πολιτικό κλίμα εκείνης της περιόδου και τις ασκούμενες πολιτικές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ