Πολιτικη & Οικονομια

Ομοφοβικό tweet βουλευτή Αχαΐας κατά πρωθυπουργού Λουξεμβούργου

Και τι του απάντησε ο τελευταίος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75195-151755.jpg

Αναστάτωση προκάλεσε στο Twitter η ομοφοβική ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου κατά του ανοιχτά ομοφυλόφιλου πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου του Μπετέλ από τον σύντροφό του, Ντεστενέ Γκοτιέ.

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... πουσταριών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter πριν μερικές ώρες ο Νίκος Νικολόπουλος.

image

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου δεν δίστασε, τρόπον τινά, να απαντήσει στο tweet του Έλληνα βουλευτή, αναρτώντας το εξής ειρωνικό μήνυμα: «Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη».

image

Οι Έλληνες χρήστες του Twitter σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την αντιπαράθεση των δύο αντρών:

Η διαφορά ανάμεσα στον ανοιχτά gay (κ ανοιχτά awesome) πρωθυπουργό Λουξεμβούργου @Xavier_Bettel, και την κρυφή (κ ρατσίστω) @NikNikolopoulos

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό,ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου έχει master από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Άρα κατέχει την ελληνική!

Παράλληλα, η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας, να ασχολείται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον ρατσιστή βλάχο βουλευτή Ελλάδας

Η αμήχανη στιγμή που οι εθνοπατέρες αντιλαμβάνονται ότι στα social media εκφέρουν δημόσιο λόγο και υπάρχει αντίλογος.

Το αρχικό τουί του Μπετέλ ήταν "έλα δω μωρή ψαροκασέλα να μου τα πεις κατάμουτρα άμα σου βαστάει", αλλά ευτυχώς επενέβη ο ίματζ μέηκερ.

ονειρεύομαι τη μέρα που δεν θα ζουν στη χώρα μπιντέδες σαν κι εσένα @NikNikolopoulos

Νίκος Νικολόπουλος ‏@NikNikolopoulos

@Xavier_Bettel @NikNikolopoulos καλημερα Νικο,σε περιπτωση που δεν μιλας εγγλεζικα ειναι ο πθ του Λουξεμβουργου και σε ρωταει αν θελεις κατι

Επειδή κάποιοι θα το ανακαλύψουν αργότερα. Ναι, ο Νικ-Νικ εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ. Έχουν ευθύνη και οι ψηφοφόροι που τον εξέλεξαν.

Ενω έτρωγε π... με το κιλό. RT @NikNikolopoulos: Θελουν να μας επιβάλουν έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος να δεχτούμε ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΩΣ ΑΡΕΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ