Κικίλιας: Νέο πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα
Με την καθοδήγηση του ΠΟΥ


Βασίλης Κικίλιας: Νέο πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας - Η συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Νέο πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας στην Ελλάδα φέρνει το Υπουργείο Τουρισμού, όπως ανακοίνωσε σήμερα (21/3) ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, το νέο πλαίσιο θα σχεδιαστεί με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). «Ένα πλαίσιο που στοχεύει να καλύψει όλες τις πτυχές του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού ευεξίας για όσους επισκέπτονται τη χώρα μας», είπε ο υπουργός Τουρισμού.
Ο Βασίλης Κικίλιας παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στα επίσημα εγκαίνια του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στην Αθήνα για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών.

Η ίδρυση του γραφείου ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2020 κατά την επίσκεψη του τότε Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Κοπεγχάγη και τη συνάντησή του με τον Περιφερειακό Διευθυντή του Π.Ο.Υ. για την Ευρώπη Hans Kluge. Ακολούθησε η υπογραφή της συμφωνίας για το νέο Γραφείο του Π.Ο.Υ. στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από τους κ.κ. Κικίλια και Kluge στις 15 Απριλίου 2021 στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ομιλία του, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι η σημερινή μέρα είναι συγκινητική και κομβική για τον ίδιο και χαρακτήρισε τα επίσημα εγκαίνια του Γραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα, «απόδειξη για όλα όσα πετύχαμε τα δύο τελευταία χρόνια, όλα όσα καταφέραμε να ξεπεράσουμε στη μάχη μας με την πανδημία της COVID-19». Όπως επισήμανε ο Υπουργός Τουρισμού, «αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα ξεκίνησε πριν από ακριβώς έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2021, εν μέσω μιας καταστροφικής κρίσης για τη Δημόσια Υγεία, μιας ανθρωπιστικής κρίσης. Είμαι περήφανος που βλέπω ότι οι προσπάθειές μας συνεχίζονται, μέσα από την απαράμιλλη στήριξη, αποφασιστικότητα και καθοδήγηση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα πρέπει μόνο να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή κάρτα
Υπηρετούσε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών
Tι αναφέρουν οι πολίτες για τον ανασχηματισμό
Από 1η Απριλίου σε εφαρμογή η αύξηση του κατώτατου μισθού
Θετική η προκαταρκτική αξιολόγηση του αιτήματος της 5ης δόσης
Όσα ειπώθηκαν στην καταληκτική συζήτηση του Συνεδρίου του Κύκλου Ιδεών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί
«Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ιδίως ο κεντρώος φιλελεύθερος διανοούμενος έχει ενώπιόν του έναν διμέτωπο αγώνα. Μόνο που δεν αρκεί η αλήθεια των φιλοσόφων
Για βίντεο σε έκθεση - «Προσβάλλει τα ιερά και τα όσια»
1 μήνα περίπου θα παραμείνει στη Βοστόνη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Harvard
Σε 24ωρη λειτουργία η Δομή Φιλοξενίας, το πρόγραμμα Street Work και το τηλεφωνικό κέντρο
Επίσκεψη του πρωθυπουργό στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία γυρνάει σελίδα και μιλάει στην ATHENS VOICE για όσα θέλει να δει στη χώρα, στο κόμμα του και στην Αριστερά
Ο δήμαρχος Αθηναίων για τη σύλληψη Ιμάμογλου
Η δήλωση του πρώην δημάρχου Αθηναίων για τη σύλληψη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης
Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση
Δημιουργούνται για άλλη μια φορά συνθήκες ενίσχυσης κινηματικών νοοτροπιών, όπως συνέβη και προ δωδεκαετίας
«Θα πάει στον φυσικό δικαστή όπως ορίζει το Σύνταγμα, όχι όπως βολεύει τη ΝΔ» λένε πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη
Γιατί η απεμπλοκή των ΗΠΑ από την ευρωπαϊκή ασφάλεια κληρονομεί στην Ευρώπη τις τύχες της φιλελεύθερης δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.