Πολιτικη & Οικονομια

Κι άλλες αφίσες σαν αυτή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την Ουκρανία

Πώς τα κατάφερε;

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Ουκρανία

Σχόλιο για την αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που μπέρδεψε το σύμβολο της ειρήνης με το σήμα της Mercedes, σε μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το να μπορείς να μετατρέπεις μια χιτλερικού τύπου εισβολή σε μια χώρα σε κωμωδία θέλει ιδιαίτερες ικανότητες. Συνεπώς μόνο θαυμασμός ταιριάζει στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που καταφέρνει να γίνει η comic relief μιας τραγωδίας αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη της Αριστεράς. Πώς τα κατάφερε; Μα με αυτή την υπέροχη αφισούλα η οποία καταφέρνει να συνδυάσει το αντιπολεμικό μήνυμα με τον πόθο κάθε αριστερού που σέβεται τον εαυτό του και δεν είναι κορόιδο.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Ουκρανία

Ναι, δεν είναι πλάκα, οι σύντροφοι όντως μπέρδεψαν στο σήμα της ειρήνης με αυτό της Μερσεντές και δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφεραν αλλά φαντάζομαι η γνωστή αμορφωσιά τους θα έπαιξε κάποιο ρόλο.

Θέλωντας να τους τιμήσω για το φως του γέλιου που χάρισαν μέσα στο σκοτάδι του πολέμου έφτιαξα κάποιες αφίσες στο ίδιο ακριβώς πνέυμα, ελπίζοντας οι σύντροφοι να χρησιμοποιήσουν κάποιες από αυτές στο μέλλον.

neolaia-syriza-oukrania_2.jpg

neolaia-syriza-oukrania_3.jpg

neolaia-syriza-oukrania_4.jpg

neolaia-syriza-oukrania_5.jpg

neolaia-syriza-oukrania_6.jpg

neolaia-syriza-oukrania_8.jpg

Για τελευταία κράτησα μια αφίσα με την οποία θέλω να βοηθήσω τους συντρόφους να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Γιατί οσο χοντρό δαχτυλο κι αν έχουν οι υπόλοιποι ξέρουμε ότι την ώρα που διεξάγεται μια εισβολή το γενικόλογο «όχι στον πόλεμο», οι ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον θύτη και τον θύμα, είναι ξεκάθαρη υποστήριξη στον θύτη. Και μπράβο του.

bbb.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ