Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος για Θάνου: Η χώρα σώθηκε θεσμικά στο παρά πέντε

Με αφορμή την υπόθεση Βγενόπουλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευάγγελος Βενιζέλος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ευάγγελος Βενιζέλος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε τις αποκαλύψεις που αφορούν την Βασιλική Θάνου και τις καταγγελίες του εκλιπόντος Ανδρέα Βγενόπουλου.

Μετά τις αποκαλύψεις για εκβιασμό στον εκλιπόντα επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει ότι την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε «συναγωνισμός κυκλωμάτων» αλλά και ότι «η χώρα σώθηκε θεσμικά στο παρά πέντε».

«Χρειάστηκε μεγάλος και επίμονος αγώνας για να αντέξει η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου τη λαίλαπα της περιόδου 2015-2019. Φαίνεται ότι δεν υπήρχε κανένας φραγμός. Αντίθετα, φαίνεται ότι υπήρχε συναγωνισμός κυκλωμάτων.

Από την αποκάλυψη της συνομιλίας αυτής -αποκάλυψη που συνιστά μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία αλλά και δημόσιο καθήκον- προκύπτει, μεταξύ πολλών άλλων, ότι τους απασχολούσε η πολιτική μου αντίδραση και κριτική.

Ευχαριστώ για τα εύσημα και λυπάμαι για το βάθος της δοκιμασίας της Δικαιοσύνης. Η χώρα σώθηκε θεσμικά στο παρά πέντε» αναφέρει η ανακοίνωση του πρώην αντιπρόεδρου της κυβέρνησης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου, τον Μάιο του 2016, ότι του ζητήθηκαν, μέσω τρίτου προσώπου, χρήματα με τη «μέθοδο του βιβλίου», να τα τοποθετήσει δηλαδή μέσα σε ένα βιβλίο, και ότι του ζητήθηκε μέγεθος «βιβλιοθήκης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ