Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς, επιστρέφει στο 2014

«Ζητάμε ξανά να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία © Εurokinissi
Νέα Δημοκρατία © Εurokinissi

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «επιστροφή στο 2014 και ακατάσχετο υβρεολόγιο».

O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, «διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο», συνεχίζει τις γενικότητες και «δια του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια» απαντάει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014. Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες.

Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lock down; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι’ αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα. Αντιθέτως δια του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ