Πολιτικη & Οικονομια

Σακελλαροπούλου: Ευκαιρία για τους αγρότες η «πράσινη» γεωργία

Η συνάντηση που είχε η ΠτΔ με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό
H ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Σπήλιος Λιβανός συζήτησαν για την αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα, την «πράσινη» γεωργία και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του (γεωργική παραγωγή, αγροτικά προϊόντα κ.λπ.)

Ειδικότερα, ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχέδιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και ενημέρωσε την κυρία Σακελλαροπούλου για τις προτεραιότητες της εθνικής πολιτικής για την αγροτική οικονομία.

Παράλληλα, προσέφερε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) από 8 περιφέρειες της Ελλάδας.

Η κα Σακελλαροπούλου, αναφερόμενη στα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που παράγονται στην Ελλάδα, υπογράμμισε τη σημασία του αγροτικού τομέα για την ανάπτυξη της χώρας.

Ο Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, προσφέρει αγροτικά προϊόντα ΠΟΠ στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ο Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, προσφέρει αγροτικά προϊόντα ΠΟΠ στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τόνισε, επίσης, τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στην εφαρμογή νέων, καινοτόμων πρακτικών της «πράσινης» γεωργίας, που αποτελούν πρόκληση και σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες αγρότες και για την πατρίδα μας συνολικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ