Πολιτικη & Οικονομια

Μαξίμου: Η Ραλλία Χρηστίδου και τα fake news για Μητσοτάκη

«Να ζητήσει συγγνώμη, δεν μπορεί να λειτουργεί ως troll»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε ως «χθεσινή» την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, η οποία έγινε το 2019
Η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε ως «χθεσινή» την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, η οποία έγινε το 2019 © NDP

Το Μέγαρο Μαξίμου εγκαλεί τη Ραλλία Χρηστίδου να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news αναφορικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, που παρουσίασε ως χθεσινή.

Το Μέγαρο Μαξίμου καλεί τη Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, να ζητήσει συγγνώμη για τη διασπορά fake news αναφορικά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως αναφέρει, η Ραλλία Χρηστίδου παρουσίασε ως «χθεσινή» την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο, η οποία είχε γίνει το 2019.

«Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου» ξεκαθαρίζει το Μέγαρο Μαξίμου, αναφερόμενο στη Ραλλία Χρηστίδου, η οποία «κατέβασε» μετά τις σφοδρές αντιδράσεις την ανάρτησή της από τα social media.

«Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου για τη Ραλλία Χρηστίδου και τα fake news με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.

Και προστίθεται: «Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτήν τη φορά στο "παιχνίδι" μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019».

«Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία» καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για τη Ραλλία Χρηστίδου και τα fake news αναφορικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.

Ραλλία Χρηστίδου - Η ανάρτησή της με τα fake news για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο

«Είναι πλέον σαφές ότι ο πρωθυπουργός εργάζεται πενθήμερο ως δημόσιος υπάλληλος. Έχει γίνει ρουτίνα να τον βλέπουμε σε φωτογραφίες χαμογελαστό κάθε ΠΣΚ. Αυτή τη φορά στο #Μέτσοβο με τον κ. Αμυρά και με ένα μπουκάλι ουίσκι είναι εμφανές ότι έχει στο μυαλό του τους 17.189 νεκρούς» έγραψε η Ραλλία Χρηστίδου.

Μόλις έγινε αντιληπτή η γκάφα της, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να «κατεβάσει» την επίμαχη ανάρτηση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο.

Ραλλία Χρηστίδου - Η ανάρτηση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ