Πολιτικη & Οικονομια

Παναγιωτόπουλος: «Δεν παραιτείται ο διοικητής Αεροπορίας Στρατού»

Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - Η ανακοίνωση από το ΓΕΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chinook-elikoptero-paraitisi.jpg

Δεν παραιτείται ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού, Γιώργος Κουμεντάκης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Επίσημες ανακοινώσεις έγιναν για τα δημοσιεύματα σχετικά με την παραίτηση από τον διοικητή Αεροπορίας Στρατού μετά τις πυρκαγιές σε Αττική και τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιώργος Παναγιωτόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι παραιτείται ο διοικητής της Αεροπορίας Στρατού, Γιώργος Κουμεντάκης.

«Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του, συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα» ανακοίνωσε από τη μεριά του το ΓΕΣ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΥΕΘΑ μετά τα δημοσιεύματα για την παραίτηση από τον διοικητή Αεροπορίας Στρατού, «ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού:

» "Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.

» Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν"».

Παραίτηση από διοικητή Αεροπορίας Στρατού - Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Χωριστή ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ). «Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» επισημαίνεται.

«Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του, συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα» προστίθεται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ