Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Ντούσκος: Βιντεοκλήση Μητσοτάκη με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη

Το story του πρωθυπουργού στο Instagram

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020
Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 © EUROKINISSI

Με τον Στέφανο Ντούσκο είχε βιντεοκλήση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε σε story στο Instagram ο πρωθυπουργός.

O Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Σημειώνοντας ολυμπιακό ρεκόρ, ο Ντούσκος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι «ήταν δώρο Θεού» που κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βιντεοκλήση με τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία. Ειδικότερα, με story που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο Instagram γνωστοποιεί ότι συνομίλησε με βιντεοκλήση με τον Στέφανο Ντούσκο, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία από την επικοινωνία τους.

stefanos-douskos-mitsotakis.jpg

Στέφανος Ντούσκος: Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον Χρυσό ολυμπιονίκη

Νωρίτερα, με μήνυμά του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης είχε δώσει συγχαρητήρια στον χρυσό ολυμπιονίκη. «Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

«Σεμνός και προσγειωμένος στην πιο μεγάλη του στιγμή. Συγχαρητήρια ξανά!», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY