Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Ντούσκος: Βιντεοκλήση Μητσοτάκη με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη

Το story του πρωθυπουργού στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020
Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 © EUROKINISSI

Με τον Στέφανο Ντούσκο είχε βιντεοκλήση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε σε story στο Instagram ο πρωθυπουργός.

O Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Σημειώνοντας ολυμπιακό ρεκόρ, ο Ντούσκος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι «ήταν δώρο Θεού» που κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βιντεοκλήση με τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία. Ειδικότερα, με story που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο Instagram γνωστοποιεί ότι συνομίλησε με βιντεοκλήση με τον Στέφανο Ντούσκο, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία από την επικοινωνία τους.

stefanos-douskos-mitsotakis.jpg

Στέφανος Ντούσκος: Το μήνυμα Μητσοτάκη για τον Χρυσό ολυμπιονίκη

Νωρίτερα, με μήνυμά του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης είχε δώσει συγχαρητήρια στον χρυσό ολυμπιονίκη. «Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter.

«Σεμνός και προσγειωμένος στην πιο μεγάλη του στιγμή. Συγχαρητήρια ξανά!», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ