Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Πολιτική απελπισία απο τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εντολοδόχους του

Η απάντηση της κυβέρνησης στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία - Γραφεία © EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για πολιτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ και των εντολοδόχων του, κάνει λόγο η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πολιτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ και των εντολοδόχων του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αποδίδει η κυβέρνηση, τις προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκηκαι της συζύγου του, ως απάντηση σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

H ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του γνωστού για τις επιθέσεις λάσπης σε βάρος του πρωθυπουργού και της συζύγου του, κ. Βαξεβάνη, επανέρχεται για πολλοστή φορά και "ξαναζεσταίνει" ένα πολυπαιγμένο σενάριο γεμάτο μυθεύματα και ψέματα, που αφορά την αγορά του σπιτιού στη Γαλλία. Είναι προφανές ότι ενόψει της επικείμενης συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη για την πρόταση παραπομπής του Νίκου Παππά, ορισμένοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους. Μεταξύ αυτών και ο κ. Βαξεβάνης ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στην πρόταση της Επιτροπής για τον τρόπο με τον οποίο πέρασε στα χέρια του η εφημερίδα Documento και με βάση την πρόταση της πλειοψηφίας πρέπει μετά τη συζήτηση της Τετάρτης να αποτελέσει και αντικείμενο ελέγχου της δικαιοσύνης.

Στην απελπισία του ο κ. Βαξεβάνης επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ανύπαρκτο θέμα το οποίο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από όλες τις αρμόδιες αρχές (Δικαιοσύνη, ΚΕΦΟΜΕΠ και από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής στην οποία είχαν πλειοψηφία ανώτατοι δικαστικοί) κι έκριναν οριστικά ότι η αγορά του ακινήτου στο Παρίσι ήταν καθόλα νόμιμη. Ο ίδιος μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έχει πρωτόδικα καταδικαστεί από τα αστικά δικαστήρια κατόπιν σχετικής αγωγής της κ. Γκραμπόφσκι για παρόμοια ψεύδη δημοσιεύματα.

Η νέα επιχείρηση λάσπης, το μόνο που δείχνει είναι η πολιτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ και των εντολοδόχων του, που διαρκώς αναζητούν σωσίβια σε προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του».

ΣΥΡΙΖΑ: Παραληρηματική η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εκ νέου με ανακοίνωσή του στην τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «παραληρηματική ανακοίνωση».

Αναλυτικότερα: 

Το ερώτημα ήταν ένα και έμεινε αναπάντητο, αναφέρει στην απάντησή του ο ΣΥΤΙΖΑ και προσθέτει: «Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός της χώρας υπέβαλε εσκεμμένα ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2016 αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η σύζυγός του εξακολουθούσε να διατηρεί έως το 2020 μετοχές σε εταιρεία με έδρα στην αλλοδαπή, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία;».

Οι απειλές και οι ύβρεις του μας αφήνουν αδιάφορους, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνει: «Καλούμε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει καθαρά και να πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα και στοιχεία. Ότι θα έκανε δηλαδή ο κάθε πολίτης για να αποδείξει ότι δεν έχει παρανομήσει. Εκτός αν πιστεύει ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους τους Έλληνες εκτός από τον ίδιο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες Αρχές θα αναλάβουν άμεσα την διερεύνηση της υπόθεσης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ