Πολιτικη & Οικονομια

Με Carmina Burana ο Λοβέρδος κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Δείτε το βίντεο με τη διακήρυξή του για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρέας Λοβέρδος - Με Carmina Burana και συχνές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ότι διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Ανδρέας Λοβέρδος - Με Carmina Burana και συχνές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ότι διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ © YouTube/Andreas Loverdos

Ο Ανδρέας Λοβέρδος διεκδικεί την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) με σύνθημα «Πράσινη Επανάσταση» για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα και Carmina Burana στο βίντεο.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος το βίντεο με τις βασικές αρχές της διακήρυξης του, με την οποία ανακοίνωσε επίσημα ότι διεκδικεί την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ).

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, βασικό σύνθημα είναι η «Πράσινη Επανάσταση», ενώ γίνονται συχνές αναφορές στον όνομα και τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό τους ήχους του «Carmina Burana».

«Να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας... Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνειάς μας» ξεκαθαρίζει.

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Ανδρέα Λοβέρδο στο βίντεο με τη διακήρυξη για το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα»

Ο κ. Λοβέρδος καλεί όλες τις δυνάμεις που πλαισίωσαν την Ελιά, τη Δημοκρατική Παράταξη, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Κίνημα Αλλαγής «να παλέψουμε για το μέλλον της Ελλάδας και του κόμματός μας».

«Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα. Πράσινη Επανάσταση, για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα» αναφέρει επίσης.

Και προσθέτει: «Περιμένω τις θέσεις, προτάσεις ή και ενστάσεις σας πάνω στο περιεχόμενο της πολιτικής μου διακήρυξης στο www.green-revolution.gr».

«Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας. Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον» τονίζει ακόμη.

Ομιλία στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ