Πολιτικη & Οικονομια

Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα Κεραμέως-«Το μέλλον σάς ανήκει»

«Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να διεκδικήσετε το μέλλον που ονειρεύεστε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα της υπουργού Παιδείας ενόψει της έναρξης των εξετάσεων στους χιλιάδες υποψηφίους.

Λίγες ώρες μένουν μέχρι οι Πανελλήνιες 2021 να κάνουν πρεμιέρα για τα Γενικά Λύκεια της Ελλάδας και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στέλνει το μήνυμά της προς όλους τους υποψηφίους που θα βρεθούν αύριο, Δευτέρα 14 Ιουνίου, στα εξεταστικά κέντρα. 

«Το μέλλον σάς ανήκει», λέει η υπουργός Παιδείας, τονίζοντας τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες, υπό τη σκιά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οποίες έκαναν μάθημα οι υποψήφιοι τα τελευταία δύο χρόνια. Για αρκετούς μήνες έμειναν μακριά από το σχολείο τους, γνωρίζοντας ένα διαφορετικό σύστημα εκπαίδευσης, μέσω της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. 

«Εύχομαι σε όλες και όλους που συμμετέχετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Αποδείξατε ήδη, ξεπερνώντας τις πρωτόγνωρες δυσκολίες των τελευταίων δύο ετών, ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να διεκδικήσετε το μέλλον που ονειρεύεστε. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως, επίσης, και στις οικογένειές σας και στους εκπαιδευτικούς σας, που σας στήριξαν σε όλη τη διαδρομή. Μπροστά σας έχετε ανοιχτές όλες τις προοπτικές. Το μέλλον σάς ανήκει. Καλή επιτυχία!», αναφέρει η Νίκη Κεραμέως σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ