Πολιτικη & Οικονομια

Τα tweets του Forrest Gump 488

Δημιουργός του facebook group «Καταργήστε τα πρόσθετα μαξιλαράκια από τους καναπέδες και τις πολυθρόνες »

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 488
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71284-158398.jpg

Ναζιστική Παρενδυσία

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν έχουμε δύο εμφανώς προβληματικούς νέους από την Ελλάδα, που ποζάρουν ντυμένοι SS. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς, μπροστά σε μια ναζιστική σημαία, φορώντας περιβραχιόνια με τη σβάστικα, μοιάζουν να πραγματοποιούν εκείνη τη στιγμή μια κρυφή απωθημένη φαντασίωσή τους: Ότι ανήκουν στα επίλεκτα τάγματα του Χίτλερ.

Ναι, δεν ανήκουν. Και πιθανότατα να μην ανήκαν ούτε όταν τα τάγματα αυτά στρατολογούσαν νέους της ηλικίας τους. Άλλωστε ποιος σωστός ναζιστής θα στρατολογούσε δύο μαυριδερούς τύπους που απέχουν έτη φωτός από το άριο πρότυπο; Το πολύ πολύ να τους έκαναν καταδότες ή γερμανοτσολιάδες. Όμως αυτό δεν έχει σημασία. Την ώρα που ποζάρουν, συμμετέχουν σε ένα Nazi Pride που πραγματοποιείται μέσα στη φαντασία τους. Κρυφά από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το θέαμα φυσικά που παρουσιάζουν είναι ελαφρώς γκροτέσκο. Όπως, ας πούμε, είναι το θέαμα κάποιου εύσωμου, τριχωτού τύπου που ντύνεται κρυφά γυναίκα και ερεθίζεται κοιτάζοντας μετά τις φωτογραφίες μόνος του. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να βιώνουν και οι δύο χρυσαυγίτες φορώντας τις ναζιστικές στολές. Μια στιγμή σεξουαλικής διέγερσης, μέσω της παρενδυσίας.

Γι’ αυτό μάλλον και πάντα φυλάνε με ζήλο στα computer τους αυτές τις φωτογραφίες. Όπως και τα video όπου πυροβολούν πινακίδες ή όπου προβάρουν στην απειλή με όπλο. Γιατί αυτά είναι τα δικά τους sex tape. Η καταγραφή των κρυφών φαντασιώσεών τους.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ένα ζευγάρι, όταν καταγράφει σε video τις ερωτικές του στιγμές, φαντασιώνεται εκείνη την ώρα ότι πρωταγωνιστεί σε ένα πορνό, έτσι και οι Έλληνες ναζί φαντασιώνονται εκείνη την ώρα ότι ανήκουν σε μια ομάδα εκλεκτών. Που ποτέ δεν θα τους έκανε μέλη της στην πραγματικότητα.

Ίσως βέβαια το να συγκρίνεις ένα ερωτικό παιχνίδι, όπως είναι ένα sex tape με την ψυχική ασθένεια του ναζισμού, να είναι ανάρμοστο (για το ερωτικό παιχνίδι). Αλλά, από την άλλη, αυτές οι βαθιά διαταραγμένες προσωπικότητες που ποζάρουν με τη (σεξουαλική) εξάρτυσή τους αποτελούν δείγμα για το πού μπορεί να καταντήσει κανείς όταν του λείπει κάτι πιο υγιές. Εξάλλου, γι’ αυτό δεν τους πειράζει όταν τους αποκαλούμε «ναζιστές». Μάλλον γιατί συμμετέχουμε άθελά μας στη φαντασίωσή τους.


Τι καλά! «Θα επιβραβεύονται, επιτέλους, οι καλύτεροι» λένε κυβερνητικές πηγές για τις μισθολογικές ανατροπές στο Δημόσιο.

● Το μόνο πρόβλημα; Οι κυβερνητικές πηγές είναι πηγές της κυβέρνησης.

● Δηλαδή της ίδιας κυβέρνησης που έχει επιβραβεύσει (ως καλύτερους) με διορισμό τον Γιάννη Παπαθανασίου, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Λευτέρη Ζαγορίτη, την Τάνια Ιακωβίδου, τον Αργύρη Ντινόπουλο… 


Κι όμως, αντί να σχολιάζουμε τη συνήθεια των Ιαπώνων μετά το τέλος των ποδοσφαιρικών αγώνων που παρακολουθούν να καθαρίζουν σχολαστικά τις κερκίδες, θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε για καθαρότερες ακτές!

● Πώς; Απλό: Οργανώνεις σε μια παραλία όπου βρίσκονται Ιάπωνες τουρίστες ένα υποτυπώδες 5Χ5. Και στη συνέχεια αφήνεις το ένστικτο «καθαρίζω-το-μέρος-όπου-παρακολούθησα-ποδόσφαιρο» να κάνει τη δουλειά του…


Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συνωμοσιολόγων, η μπάλα του Μουντιάλ έχει επάνω της το σχήμα του σταυρού, ώστε να τον κλωτσάνε οι παίκτες, στέλνοντας υποσυνείδητα μηνύματα...

● Παράλληλα, όμως, η μπάλα του Μουντιάλ έχει επάνω της και το σύμβολο του Αντίχριστου, τα τρία εξάρια πάλι για να στέλνει υποσυνείδητα μηνύματα υπέρ του Αντίχριστου.

● Απορία: Αφού αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη συνωμοσία ήθελαν να προσβάλουν το σταυρό δεν προσβάλλουν επίσης και τον Αντίχριστο, αφού και το δικό του σύμβολο θα κλωτσάνε οι παίκτες;


Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Στιλίστας επώνυμης που ετοιμαζόταν να παρευρεθεί στα Video Music Awards


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας

Αφού ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υπερασπίζεται τόσο πολύ τη δημοσιογραφική αλήθεια, γιατί επιμένει να αντιμετωπίζει ως ειδήσεις τις δημοσκοπήσεις της Ζούγκλας, δεδομένου ότι οι πιο πρόσφατες που έδιναν στον υποψήφιο δήμαρχο Κασιδιάρη 25% αποδείχθηκαν ανακριβείς;


Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για...

«Στοφοπισθία»: Η υποσυνείδητη και ακούσια στροφή του σώματος (συνοδευόμενη από ελαφρύ ανασήκωμα της μέσης προς τα πίσω) που συμβαίνει όποτε κάποια περνάει μπροστά από καθρέφτη ή από τζάμι που αντανακλά το είδωλό της, προκειμένου να εξακριβώσει αν τα οπίσθιά της είναι ικανοποιητικα ελκυστικά.


Η Μετάφραση της εβδομάδας

n 

Ευάγγελος Αντώναρος «Ο κ. Καραμανλής, από την εντύπωση που έχω, δεν ενδιαφέρεται και το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι ένα αξίωμα που τον έλκει»

Μετάφραση Το κύριο μου είπε να σας πω ντεν τέλει ενοχλείτε… Εγκό βοητάει κύριο μιλήσει…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ