- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του - Η απάντησή της
Με συνοπτικές διαδικασίες διέγραψε ο Γιώργος Τράγκας τη Ραχήλ Μακρή από το νεοσύστατο κόμμα του, λίγους μόνο μήνες μετά τη συμφωνία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, ο Γιώργος Τράγκας έγινε έξαλλος με τη σοκαριστική και απαράδεκτη ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή που έδειξε να χαίρεται για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, γράφοντας στο facebook: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ…κάφρος που με έβριζε μάς άδειασε τη γωνιά».
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του και είχε δηλώσει τη συνεργασία του με τη Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει: «Θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο», ώστε «να απελευθερώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το "δικτατορικό" Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη».
Η απάντησή της
«Πώς να με διαγράψουν από κάπου που δεν ανήκω;» ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή, η οποία προσθέτει: «Με τον κ. Τράγκα δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Υπήρξε μια προσέγγιση από τον Νίκο Νικολόπουλο και τίποτε περισσότερο. Είχα βγάλει τότε μια ανακοίνωση που επικροτούσα την ανάγκη συνεργασιών των πατριωτικών δυνάμεων, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν έχει υπάρξει καμία συνεργασία ή συμφωνία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υφίσταται διαγραφή μου από κάπου που δεν ανήκω. Έχω το δικό μου κόμμα, το Μέτωπο Νίκης» αναφέρει.
Η Ραχήλ Μακρή επισημαίνει, μάλιστα, ότι μετά τη δημοσίευση πληροφοριών περί διαγραφής της από το κόμμα Τράγκα, έστειλε μήνυμα στον Νίκο Νικολόπουλο, προειδοποιώντας πως αν διαπιστώσει ότι τα δημοσιεύματα εκπορεύονται από τους ίδιους θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.
«Έχω ήδη αναθέσει στους δικηγόρους μου να ερευνήσουν εάν αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν στους δημοσιογράφους από το κόμμα Τράγκα. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα υπάρξουν μηνύσεις και αγωγές. Να πάψουν να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η Ραχήλ Μακρή αναφέρεται και στην επίμαχη ανάρτηση που φέρεται να αποτέλεσε αφορμή για την «υποτιθέμενη», όπως η ίδια λέει, διαγραφή της από το κόμμα Τράγκα, υποστηρίζοντας ότι δεν αφορούσε τον εκλιπόντα Νίκο Ζαχαριάδη αλλά σχολιασμό της αποχώρησης δημοσιογράφου από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. «Δεν θα έγραφα κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που "έφυγε" και δεν τον γνώριζα» αναφέρει, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
«Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί, δεν θα είναι κρυφή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η διαφωνία είναι δικαίωμά τους. Η καταψήφιση, όμως, συνοδεύεται από ευθύνη», αναφέρει σε άρθρο του ο υπουργός Επικρατείας
«Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Ανάρτηση του πρωθυπουργού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τι αναφέρει για συνομιλίες με την Αίγυπτο, Μονή Σινά και φοροδιαφυγή
Οκτώ μήνες από τη νομοθέτηση της Εθνικής Κοινωνικής Συμφωνίας - Στο επίκεντρο κλαδικές και επιχειρησιακές ΣΣΕ
Η λειτουργία «Ψάξε μου Φθηνότερα» προσφέρει οικονομικές εναλλακτικές χωρίς αλλαγή καταστήματος
Αύξηση 9% στον αριθμό των συναλλαγών και μείωση 23% στα περιστατικά απάτης
Ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, ανθρωπισμού και διεθνούς αλληλεγγύης
Σκληρή απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις για τους μουφτήδες της Θράκης
Επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Συμεών είχε ο πρωθυπουργός
«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών
Στο βήμα της Παναττικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο υπουργός Επικρατείας συγκρίνει την πορεία των δύο οικονομιών από το 2019 έως σήμερα
Παρεμβάσεις 500 εκατ. ευρώ, φοροαπαλλαγές, περιορισμοί στα Airbnb και νέα στεγαστικά προγράμματα
Ο αμερικανικός οίκος βλέπει ισχυρές δημοσιονομικές επιδόσεις, συνεχή μείωση του χρέους και ανθεκτική ανάπτυξη
O πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική κατά της φοροδιαφυγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.