Πολιτικη & Οικονομια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει για το άνοιγμα της αγοράς

Οι μέθοδοι λειτουργίας - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και καταναλωτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιτρίνα καταστήματος στην οδό Ερμού στην Αθήνα
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ένας χρήσιμος οδηγός για τη λειτουργία της αγοράς και τους καταναλωτές από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας

Ανεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας, μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, περιμένοντας τους καταναλωτές να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Με αποστολή sms στο 13032, μια φορά την ημέρα, οι καταναλωτές θα έχουν 3 ώρες προθεσμία για να επιλέξουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους.  

Τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν με τις μεθόδους clickaway και click in shop. Μέσα στο κατάστημα επιτρέπεται να βρίσκεται ένας καταναλωτής ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με μέγιστο αριθμό τα 20 άτομα.

Οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο επιτρέπονται μόνο για αγορές από τα καταστήματα του λιανεμπορίου. Προσοχή : δεν επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις για αγορές από καταστήματα τροφίμων.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να λαμβάνουν μήνυμα από το κατάστημα που θα μεταβούν για αγορές, με το οποίο θα επιβεβαιώνεται ο λόγος μετακίνησης. Σημειώνεται ότι το απαντητικό μήνυμα από την εμπορική επιχείρηση είναι απαραίτητο και θα πρέπει να επιδεικνύεται σε τυχόν ελέγχους από τις αστυνομικές Αρχές.

Ανοίγουν τα καταστήματα αλλά η ασφάλεια εργαζομένων και καταναλωτών αποτελεί προτεραιότητα για όλους. Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι εργαζόμενοι στις εμπορικές επιχειρήσεις θα υποβάλλονται κάθε εβδομάδα σε υποχρεωτικό self-test.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας εύχεται υγεία σε εμπόρους και εμποροϋπαλλήλους και προσκαλεί τους καταναλωτές να δείξουν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στα εμπορικά καταστήματα της πρωτεύουσας, τα οποία διαθέτουν μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, σε δελεαστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, www.esathena.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ