- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαζικό συλλαλητήριο - Πειραιάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί και συμμετέχει
Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Πειραιά

Το κάλεσμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Πειραιά, σε μαζικό συλλαλητήριο, εν μέσω πανδημίας, σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου
Εν μέσω πανδημίας και παρά την έξαρση των κρουσμάτων, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στο Παμπειραϊκό συλλαλητήριο σήμερα, Σάββατο 3 Απριλίου, το οποίο έλαβε χώρα στις 12 το μεσημέρι στο Πασαλιμάνι.
Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Μαρτίου ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε λόγο στη Βουλή για 623 τέτοιου τύπου συναθροίσεις σε 52 ημέρες. Είχε προηγηθεί, στις 13/3 κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε 31 διαδηλώσεις μέσα σε δύο ημέρες, όπως είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΝΔ.
Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Πειραιά
«Μαζική κινητοποίηση στο Πασαλιμάνι πραγματοποιούν αυτή την ώρα Εργατικό Κέντρο, σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά για το δικαίωμα στη δουλειά, στην υγεία, στην αξιοπρεπή ζωή, ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή.
Είναι φανερό πια σε όλους, πως το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης πλήττει τους πλέον αδύναμους, σπρώχνει τους νέους στην ανεργία και φτωχοποιεί συνολικά την κοινωνία. Η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας και η θωράκιση του ΕΣΥ για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο θανάσιμος εχθρός που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή 8.000 ανθρώπων αποτελεί συλλογικό και επιτακτικό αίτημα που απορρίπτεται διακηρυκτικά αλλά και στην πράξη από τις κυβερνητικές πολιτικές. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αντίστασης και της πάλης απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.
Με αυτό το πλαίσιο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά συμμετέχει και καλεί στο Παμπειραϊκό συλλαλητήριο-λαμβάνοντας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα-όλους τους πολίτες.
Στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται, λόγω των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, απαιτείται η συστράτευση εργαζομένων, κατοίκων και φορέων για ένα κοινό μέτωπο ενάντια στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και για τη διεκδίκηση ενός πλαισίου πολιτικών που θα αποσκοπεί στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας, καθώς και στην προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και του περιβάλλοντος», αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες από την κινητοποίηση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινά ένα από τα πιο επιδραστικά φόρουμ διεθνώς για ζητήματα ασφάλειας και διεθνών σχέσεων
Η ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
«Εγώ τη θυμάμαι να διαφημίζει την TELESTET, δεν θυμάμαι να ήταν κομουνίστρια»
«Ο Πάνος Θεοδωρίδης ήταν η σπάνια σύνθεση ενός αναγεννησιακού ανθρώπου που λάτρευε τον Ανατολικό και τον Δυτικό Μεσαίωνα»
Χρειαζόμαστε σοβαρή εναλλακτική κι αυτή τη στιγμή άλλη σοβαρή εναλλακτική δεν μοιάζει να υπάρχει
Πώς θα την εξασφαλίσουν οι δικαούχοι
«Τρέχουμε με μεγάλη ταχύτητα να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο» δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει» δηλώνει ο Περιφερειάρχης
Το κόμμα με το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφου «Παρών» στην παρούσα Βουλή
Τι είπε σε συνέντευξή του ο ιδρυτής του Κινήματος Δημοκρατίας
Καθώς συνεχίζονται η αντιπαράθεση της με το ΚΚΕ
«Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα», δηλώνει η πρόεδρος του κόμματος
Mε αφορμή το πρώτο ξένο πανεπιστήμιο που θα καταθέσει αίτηση στην Ελλάδα
«Δεν θέλουμε να εξαιρεθεί κανένας από την έρευνα. Δεν πάμε για παραγραφή της υπόθεσης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υποψήφια προς ένταξη στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
Η πλειονότητα συνεχίζει να δυσκολεύεται στην κάλυψη βασικών αναγκών
Πώς είναι δυνατόν ένα τόσο φημισμένο ίδρυμα να θέλει να σχετιστεί με κάποιον τον οποίο, πριν περίπου 10 χρόνια, εμφάνιζε ως παράδειγμα ανίκανου διαπραγματευτή;
Μέχρι τον Σεπτέμβριο έτοιμα τα πρώτα - Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»
«Πρωτοφανής ένταση και κρίση στη διεθνή διαπραγμάτευση των τιμών»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.