Πολιτικη & Οικονομια

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μπάιντεν στις 25 Μαρτίου

Στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της ΕΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης - Τζο Μπάιντεν
Κυριάκος Μητσοτάκης - Τζο Μπάιντεν © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στις 25 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζο Μπάιντεν.

Τηλεφωνική επικοινωνία στις 25 Μαρτίου θα έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ακόμη δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά ανήμερα της εθνικής επετείου θα μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της ΕΕ, στην οποία θα συμμετάσχει ο Αμερικανός πρόεδρος, για πρώτη φορά μετά την περίοδο Μπους.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο «Αϊζενχάουερ»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» στη Βάση της Σούδας. «Σκεφτόμαστε αυτούς τους δεσμούς που μας ενώνουν με τις ΗΠΑ» καθώς «εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Επισκέφτηκα το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Dwight D. Eisenhower στη βάση της Σούδας. H στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδος βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και καθώς η χώρα μας ενισχύει και επενδύει στην αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεών της, αυτό αποκτά ολοένα μεγαλύτερη σημασία.

»Αυτή την εβδομάδα, καθώς εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, σκεφτόμαστε τους δεσμούς που μας ενώνουν με τις ΗΠΑ. Δεσμοί οι οποίοι δεν είναι μόνο κοινωνικοί, πολιτικοί, οικονομικοί, είναι πρωτίστως δεσμοί αξιακοί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ