Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ «αδειάζει» Κυμπουρόπουλο για την ψήφο του κατά των αμβλώσεων

«Η ψήφος του δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του», σημειώνει η ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη ψήφο του ευρωβουλευτή κατά του δικαιώματος στις αμβλώσεις.

«Η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον ευρωβουλευτή του κόμματος να ψήφισε κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος φέρεται να τάχθηκε κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, δίνοντας την έγκρισή του σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης».

 

 

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή για τη χώρα Η “μεταρρύθμισηˮ προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ