Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Μητσοτάκη- Αλιβιζάτου το απόγευμα

Με φόντο όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη αλλά και τις χθεσινές δηλώσεις του καθηγητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nίκος Αλιβιζάτος
Nίκος Αλιβιζάτος © ΕUROKINISSI/

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Αλιβιζάτου για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, ο καθηγητής θα συναντηθεί σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει σήμερα συνάντηση στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου στις 18:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφασίστηκε ώστε να συζητηθούν τα όσα διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Επιτροπής για τη διερεύνηση της αστυνομικής βίας, και για να εκθέσει ο κ. Αλιβιζάτος την εμπειρία του από τις υποθέσεις που διερευνήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο καθηγητής εξέδωσε ανακοίνωση για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη διευκρινίζοντας πως η άτυπη Επιτροπή για τη διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας που είχε συσταθεί τον Δεκέμβριο του 2019 από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έχει παύσει πλέον να υπάρχει.

Σημειώνεται ότι μιλώντας νωρίτερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε ότι το περιστατικό της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη είναι μια ενοχλητική εικόνα και τόνισε ότι η άσκοπη βία δεν δικαιολογείται. Πρόσθεσε ότι η υπόθεση διερευνάται μαζί με τον Συνήγορο του Πολίτη.

Σημείωσε πάντως ότι το γεγονός δεν ακυρώνει την συνολική εικόνα και τη δουλειά της αστυνομίας σε συνθήκες ακραίες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας.

Κατηγόρησε τέλος τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση και ότι θέλει νεο-αγανακτισμένους στις πλατείες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ