Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Μάνος: «5 ημέρες χωρίς ρεύμα - Ελπίζω το βράδυ να έχω»

Το βίντεο στο Twitter με το πεσμένο πεύκο μπροστά στο σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Μάνος
Στέφανος Μάνος © EUROKINISSI

Χωρίς ρεύμα στο σπίτι του στην Εκάλη εδώ και 5 ημέρες είναι ο Στέφανος Μάνος, όπως γνωστοποιεί με νεότερη ανάρτησή του στα social media.

Ο Στέφανος Μάνος, όπως δηλώνει με νεότερη ανάρτησή του στο Twitter την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, είναι 5 ημέρες χωρίς ρεύμα.

Το σπίτι του βρίσκεται στην Εκάλη και παρόλο που έχει επικοινωνήσει επανειλημμένα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, αναμένεται «σχεδόν πλήρης» αποκατάσταση των βλαβών έως το βράδυ. Από την κακοκαιρία «Μήδεια» επηρεάστηκαν περίπου 100.000 νοικοκυριά σε όλη τη χώρα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στη Βόρεια Αττική, τη Βόρεια Εύβοια, στις Σποράδες και στα Ιωάννινα.

Από το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021 ο Στέφανος Μάνος έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό (άρα και χωρίς θέρμανση, όπως γνωστοποίησε σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Twitter). Έχοντας εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά του για την απίστευτη κατάσταση που βιώνει στο σπίτι του στην Εκάλη, δήλωσε -μιλώντας στο Mega- ότι «αν είχα ευθύνη κυβερνητική θα εξέταζα σοβαρά να απομακρύνουν από την υπηρεσία τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες».

Όπως ενημερώνει ο Στέφανος Μάνος με νεότερη ανάρτησή του στο Twitter, τα πράγματα δείχνουν ότι μέχρι απόψε το βράδυ θα έχει ρεύμα στο σπίτι του -5 ημέρες μετά τη βλάβη που προκλήθηκε στο τοπικό δίκτυο από την κακοκαιρία «Μήδεια».

«Στις 15.00 εμφανίστηκαν δύο ευγενέστατοι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ να διαπιστώσουν την κατάσταση. Μετά από 105 ώρες χωρίς ρεύμα η κατάσταση φαίνεται στο βίντεο. Αναπτερώνεται η ελπίδα μου ότι το βράδυ θα έχω ηλεκτρικό και θέρμανση» έγραψε ο Στέφανος Μάνος στα social media.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ