Πολιτικη & Οικονομια

Bitcoin: Σημείωσε αύξηση 8% - Στα 48.481 δολάρια η τιμή του

Το τελευταίο ρεκόρ της τιμής του Bitcoin ήταν στα 47.387 δολάρια όταν το δημοφιλές κρυπτονόμισμα είχε σημειώσει άνοδο 5,7%

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bitcoin
Bitcoin © UNSPLASH

Το Bitcoin σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ στην τιμή του με το κρυπτονόμισμα να καταγράφει άνοδο πάνω από 8% και να σκαρφαλώνει στα 48.481 δολάρια.

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει το Bitcoin, το οποίο και σημείωσε αύξηση 8% με την τιμή του να φτάνει αισίως τις 48.481 δολάρια.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο Elon Mask, του οποίου οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται να επηρεάζουν σημαντικά και προς τα πάνω την τιμή του Bitcoin, προχώρησε σε δημοσίευση μιας έμμεσης αναφοράς για το κρυπτονόμισμα, η οποία πιθανώς προκάλεσε και την νέα άνοδό του.

Η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων «Tesla» που ανήκει στον Mask αγόρασε πρόσφατα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από το Βitcoin, το οποίο οδήγησε σε νέο «ράλι ανόδου» της τιμής του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος.

Παράλληλα, υπό εξέταση από το Twitter βρίσκεται το ενδεχόμενο να κληθεί να ανταποκριθεί σε μια ανάγκη πληρωμής σε Βitcoin, στον απόηχο τεράστιας επένδυσης στο κρυπτονόμισμα από την «Tesla». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ